Rainbow Dinner

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du fortryder din tilmelding, skal du hurtigst muligt give os besked om det (info@rainbowdinner.dk).  Vi refunderer hele din betaling indtil tre uger (21 dage) før Rainbow Dinner eventet afholdes. Hvis du fortryder mindre end 21 dage (svarende til tredjesidste lørdag inden selve arrangementet, kl. 18.00) før Rainbow Dinner afholdes, er din tilmelding bindende og vi refunderer ikke din betaling.

Du kan læse mere i vores købs- og leveringsbetingelser.

Bag Rainbow Dinners ruteplaner ligger en større logistikopgave. Dels, foregår arrangementet i par og dels kræver det mindst 56 regnbuemennesker at sikre, at ingen par møder hinanden to gange på en aften (på nær til efterfesten). Som med alle andre arrangementer, er der altid nogle last-minute-afbud. Derfor er der god mulighed for, at komme med på et afbud, selvom man er havnet på ventelisten.

Du er garanteret, at komme med til efterfesten – uanset hvad
Når du tilmelder dig ventelisten, er du automatisk garanteret en billet til efterfesten. Dette gælder også, selv hvis der ikke kommer nok afbud til, at vi kan garantere en plads til middags-arrangementet.

Hvad sker der, hvis man står på ventelisten?
Alle deltagere modtager deres ruteplaner torsdagen før Rainbow Dinner. Det sker, at nogle ikke kan få fat i deres rejsemakker eller at vi modtager afbud i sidste øjeblik. Her bruger vi ventelisten til at korrigere for afbud. Hvis du står på ventelisten kan det derfor være, at vi kontakter dig for at høre om du fortsat har tid, lyst og mulighed for at deltage, hvorefter vi sender dig en ruteplan, så du kan være med. Det gør vi selvfølgelig så hurtigt, som muligt, men det kan naturligvis være med ret kort varsel alt afhængig af, hvornår vi modtager afbud. Vi vil typisk have klaret langt de fleste afbud om fredagen, men der kan fortsat komme afbud ind om lørdagen, hvor Rainbow Dinner afholdes.

Hvad sker der, hvis jeg står på ventelisten, men ikke kommer med til Rainbow Dinner?
Hvis du står på ventelisten, men ikke kommer med til Rainbow Dinner, refunderer vi hele din betaling til os den efterfølgende mandag. Dette gælder også, hvis der ikke var plads til middags-arrangementet og selvom du deltog i Rainbow Dinners afterparty.

At lave Rainbow Dinner er hverken gratis eller ukompliceret. Den betaling du lægger for at deltage, dækker således det arbejde der ligger bag for at sikre dig de bedste forudsætninger for en fantastisk aften – herunder drift af Rainbow Dinner, leje af lokation til afterparty samt en række ydelser i tilknytning til arrangementet, som eksempelvis hjælp til logistikken bag.

Udover betaling for at deltage, betaler du selv for den ret du skal lave med din rejsemakker, transporten imellem retterne, dine drikkevarer i løbet af aftenen samt de drikkevarer du køber til efterfesten.

Hvis du ikke modtager en ordrebekræftelse umiddelbart efter, at du har gennemført din tilmelding, så prøv at tjekke om mailen er røget i dit spamfilter (mappen kan hedde “Junk”, “reklamer”, “spam”, “clutter”, “uønsket post” eller tilsvarende). Hvis du heller ikke her, har modtaget en mail fra Rainbow Dinner, så tag kontakt til os her – det kan jo være, at der har indsneget sig en fejl i den emailadresse vi har fået af dig…

Hvis vi har givet besked om, at vi gennemfører en tilbagebetaling til dig (eksempelvis hvis du har tilmeldt dig ventelisten uden at komme med til Rainbow Dinner eller hvis du fortryder din tilmelding), gennemføres tilbagebetalingen helt automatisk – og der vil typisk gå et par dage inden tilbagebetalingen går igennem (afhængig af hvilken bank du bruger).

Hvis du ikke har modtaget tilbagebetalingen indenfor et par dage, anbefaler vi at du tjekker din bankkonto igen efter en dag eller to, idet at det kan tage nogen tid, før refusionen officielt bogføres. Dernæst kan du tage kontakt til din bank, da der ofte er nogen ekspeditionstid før tilbagebetalinger gennemføres. Hvis du har gjort alt dette, og du har stadig ikke modtaget din refusion, bedes du kontakte os på: info@rainbowdinner.dk

Ifølge persondataloven har du ret til at blive informeret om behandlingen af personoplysninger og vi beder dig også om, at give os samtykke til, at Rainbow Dinner behandler oplysninger om dig.

Når du besøger vores hjemmeside, registrerer vores webserver automatisk din IP-adresse, den hjemmeside du besøger os fra, de sider du besøger samt dato for og varighed af dit besøg.

Vi gemmer kun de persondata, du giver til Rainbow Dinner, når du tilmelder dig vores arrangementer, vores nyhedsbrev, eller opretter en profil på vores hjemmeside.

Disse informationer giver vi videre til din rejsemakker
Du og din rejsemakker skal kunne kontakte hinanden. Derfor videregiver vi dit navn, dit telefonnummer og din email til din rejsemakker. Hvis du skal være vært, videregiver vi også din adresse – både til din rejsemakker samt til de tre øvrige rejsepar, der kommer på besøg til en ret.

Vi videregiver kun dine kontaktoplysninger til vores samarbejdspartnere, som fx eventlokationer, i det omfang det er nødvendigt for at gennemføre arrangementet (hvilket det sjældent er).

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, og gøre indsigelse mod en registrering i henhold til persondataloven. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet.

Hvis du vil have mere information eller ændre dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på: info@rainbowdinner.dk.

Ja, alle skal lave mad. Alle deltagere bliver sat sammen i par (vi kalder dem “rejsepar”, fordi man “rejser” sammen til aftenens tre retter). Hvert rejsepar får til opgave, at lave én af aftenens tre retter. Dem, der har meldt sig som værter, får en lille ekstra opgave, som er at lægge hus til den ret, som man laver med sin rejsemakker. Alle retter er til otte personer i alt.

Absolut. Rainbow Dinner handler ikke om, at du skal være god til at lave mad – det handler om det sociale fællesskab i LGBT-miljøet og om at møde andre regnbuemennesker på lige fod. Hvis du er usikker på dine evner i et køkken, så vil du måske opleve, at din rejsemakker kan lidt mere – så lad din rejsemakker styre slagets gang. Du kan helt sikkert skrælle kartofler eller skære løg alligevel. Hvis nu din rejsemakker er rigtig god til at lave mad og nærmest løser opgaven selv (det er der jo nogle der foretrækker) – så sørg for at rydde lidt op undervejs (fjern de skåle, som din rejsemakker ikke længere bruger) og for at holde din rejsemakkers madlavnings-vinglas fyldt. Som en af vores deltagere sagde: ”Det er jo faktisk vildt nok, som man morer sig og lærer hinanden at kende – imens man laver noget så kedeligt, som at skrælle løg”. 

Vores oplevelse er, at deltagerne til Rainbow Dinner er overraskende positive – og positivt overraskede. Det kan selvfølgelig skyldes flere ting, men det vi hører er, at folk værdsætter at de møder en masse nye regnbuemennesker – helt uden forventningspres (som der kan være ifm. en date) og i mindre grad det lidt kække ”glimt-i-øjet-scoreshow”, som du oftere finder på en homobar (eller på hook-up-apps). Folk møder altså hinanden med åbenhed, interesse, respekt og tolerance – og derved bliver det hele lidt mindre overfladisk end du normalt vil opleve på en homobar eller på en hook-up-app. Derudover, bliver hvert Rainbow Dinner arrangement også til sin egen lille boble, hvor folk på kryds og tværs spørger ind til, hvor man har været, hvilke retter man har lavet og fået og hvilke regnbuemennesker man har mødt på sin vej (derfor er konceptet i sig selv en god samtalestarter). Det er heller ikke unormalt, at nogle deltagere forlader efterfesten – hånd-i-hånd. 

Gennemsnitsalderen ligger omkring 35 år. Aldersspændet imellem deltagerne går typisk lige fra ca. 21 år – ca. 60 år. De fleste deltagere er mellem 28 – 38 år.

Det kan oftest godt lade sig gøre. Skriv til os på info@rainbowdinner.dk, så ser vi på det.

Ja. Der er ingen begrænsninger for, hvad du må servere. Du og din rejsemakker vil få til opgave, at stå for enten forret, hovedret eller dessert. Hvad I vælger at servere er helt op til jer. Ingen har krav på at få kød eller ikke-vegansk. Det eneste du skal være opmærksom på er, at du IKKE kan regne med, at andre serverer vegansk. Vi forsøger ind i mellem at lave et rent vegansk hold. Formålet med dette hold er, at du som deltager kan regne med, at der bliver serveret vegansk alle steder du kommer. 

Du kan enten give os besked om allergier som en bemærkning ifm. tilmelding – eller du kan skrive til os på info@rainbowdinner.dk. Vi sørger for, at give besked videre på den rute, som du og din rejsemakker får.

Du og din rejsemakker møder nye mennesker til hver ret. Alle rejsepar får deres egen unikke ruteplan – og kortene blandes ved hver ret. Totalt set, vil du og din rejsemakker møde 18 regnbuemennesker til aftenens tre retter (tre andre – NYE – par til hver ret). 

Selvfølgelig er det nok lidt nemmere for de ekstroverte at møde nye mennesker, men du vil være i gode hænder. Snakken rundt om bordet vil typisk være båret af de ekstroverte, der bare stiller flere spørgsmål og snakker mere, men du vil opleve, at folk interesserer sig for dig – og hjælper dig med ind i snakken. Samtidig vil du ofte opleve, at man er flere om at stille spørgsmål – eksempelvis, hvis en person fortæller om sit arbejde, så vil flere være nysgerrige og stille spørgsmål til det – så den hænger altså ikke kun på dig. 

Rainbow Dinner er også for dem, som ikke taler dansk (eller ikke taler særlig godt dansk endnu). Hvis du gør os opmærksom på, at du ikke er tryg ved dine engelskkundskaber, så vil vi prøve at tage højde for det, når vi finder en rejsemakker til dig. Vi kan ikke altid helt vide om andre ikke taler dansk, men vi kan som minimum undgå at tildele dig en rejsemakker med et ikke-dansk-klingende navn.

Den slags kan selvfølgelig ske, men hvis du tager det med ro – og møder folk med åbenhed, respekt og tolerance, så sker der altså ikke noget. I vil sidde 8 personer rundt om bordet til forret, hovedret og dessert – og alle forlader bordet efter ca. 1,5 time, for at komme videre til den næste ret, hvor du og din rejsemakker møder nye mennesker igen.

Ja, det kan som regel godt lade sig gøre. Skriv til os på info@rainbowdinner.dk, at I ønsker at være hinandens rejsemakkere, så sørger vi for det praktiske. I skal være opmærksomme på én ting: Som et rejsepar, vil I blive bedt om, at være værter for én ret i løbet af aftenen. Det kræver ikke ret meget – I skal have plads til otte personer til spisning (inkl. jer selv), til én ret (forret, hovedret eller dessert) og I vil have besøg i ca. 1,5 time, hvorefter alle skal videre til den næste ret – forskellige steder i byen. Hvis I begge er tilmeldt som gæster, så fortæl os hvem af jer, der vil være vært.

Ja, selvfølgelig. Rainbow Dinner handler mere om det sociale fællesskab end om dating (selvom nogle finder hinanden til vores arrangementer). I har mulighed for, at tilmelde jer som et par, hvor I vil blive hinandens rejsemakkere – og rejse rundt sammen. Det eneste krav vi stiller til dem, der tilmelder sig som et par er, at I skal være værter for én ret i løbet af aftenen. Det kræver ikke ret meget – I skal have plads til otte personer til spisning (inkl. jer selv), til én ret (forret, hovedret eller dessert) og I vil have besøg i ca. 1,5 time, hvorefter alle skal videre til den næste ret – forskellige steder i byen. 

Ja, du må gerne være med, selvom du er heteroseksuel. Det eneste vi beder dig om er; at respektere at Rainbow Dinner foregår på Regnbuelands præmisser – det vil sige, at du kommer til at møde en masse homo- og biseksuelle – og alt, hvad der ellers hører under LGBTQIA+ paraplyen. Derfor; mød de øvrige deltagere med åbenhed, respekt og tolerance – så får alle en fantastisk aften. Hvis du som heteroseksuel er nysgerrig omkring din egen seksualitet, så er Rainbow Dinner et rigtig godt sted, at møde regnbuemennesker – helt uden at risikere noget. Rainbow Dinner er et ”safe space” for regnbuemennesker. Alternativt, hvis du som heteroseksuel mest er nysgerrig på selve ”running dinner” konceptet – så anbefaler vi at joine www.runningdinner.dk, som laver running dinners i København for heteroseksuelle (mere datingbaseret, hvor rejseparrene består af en mand og en kvinde). 

Dette website bruger cookies. Ved at bruge sitet, accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

da_DKDansk