Rainbow Dinner

Om Rainbow Dinner

Konceptet

Rainbow Dinner er et socialt LGBT-tilbud, der bygger på konceptet ”running dinner”, som har været kendt og praktiseret over hele verden i mange år (også under andre navne og varianter, såsom ”flying dinner”, ”safari supper” og ”progressive dinner”). Konceptet er simpelt. Det er logistikken bag ikke…

Du bliver matchet med en ”rejsemakker”, som du ”rejser” sammen med, fra forret til hovedret til dessert i tre forskellige hjem. Sammen får I til opgave enten at stå for en ret eller hjælpe til med hovedretten. Til hver ret møder I tre andre rejsepar. Som vært til Rainbow Dinner, åbner du dit hjem for dig, din rejsemakker og seks andre personer – til én ret (otte personer i alt). Efter desserten, tager alle videre til et fælles afterparty.

Hvad kan du forvente?

Rainbow Dinner handler om at møde en masse nye regnbuemennesker, til tre forskellige retter (forret, hovedret og dessert) i tre forskellige hjem. Efter de tre retter, vil der være fælles afterparty, hvor du både kan gense dem, som du mødte til retterne samt alle dem, som også har været til Rainbow Dinner rundt omkring i byen, men som du ikke har mødt endnu.

Når du melder dig til Rainbow Dinner, vil du torsdagen inden Rainbow Dinner afholdes, blive matchet med en rejsemakker, som vil følge dig igennem aftenen indtil afterparty’et. Sammen skal I købe ind til og forberede (eller hjælpe til med) en af aftenens tre retter. Hvis du eller din rejsemakker har meldt sig som vært, vil den ret I står for blive afholdt hos den, der er vært. Hvis I skal stå for hovedretten, bliver det i samarbejde med et andet rejsemakkerpar, som også står for hovedretten (idet hovedretten ofte kræver lidt mere end de øvrige to retter).

Efter de tre retter, vil der være afterparty på en lokation, som du vil få oplyst om torsdagen.

Både maden samt drikkevarer i løbet af aftenen (inklusiv til efterfesten) er for egen regning og ligger udover tilmeldingsgebyret for at være med til Rainbow Dinner.

Se her, hvordan Rainbow Dinner foregår…

Få mere regnbue i din indbakke!

Hold dig opdateret...
Få nyheder og tilbud fra Rainbow Dinner - direkte i din indbakke...
Vi beder om dit samtykke inden vi tilmelder dig...

Dette website bruger cookies. Ved at bruge sitet, accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

da_DKDansk