Rainbow Dinner

rainbow dinner - kun for pan idræts medlemmer

Pan Idræt handler om sport, men det handler også om socialt fællesskab. 

Mød andre medlemmer af Pan Idræt – til tre forskellige retter i tre forskellige hjem i København – efterfulgt af afterparty! Du får en rejsemakker for aftenen, sammen laver I én af retterne (de to andre retter får I gratis) – og møder nye regnbuemennesker til hver ret. 

Se hvordan Rainbow Dinner fungerer på 1 minut

Watch how Rainbow Dinner works in 1 minute 

Rainbow Dinner - Pan Idræt Special

Lørdag d. 11. marts 2023

Vær mere med i Pan Idræt fællesskabet
Pan Idræt handler om sport, men det handler også om fællesskab, selskab og venskab. Ligeså meget, som vi elsker at dyste mod hinanden og kæmpe side om side, skal der også være god plads til at mødes udenom sporten – over et glas vin, en middag og en snak. Derfor arrangerer Pan Idræt nu en særudgave af Rainbow Dinner – for at styrke fællesskabet iblandt os.

Sådan foregår Rainbow Dinner
Deltagere til Rainbow Dinner bliver sat sammen med en rejsemakker for aftenen. Hvert par er ansvarlige for, at tilberede en af de tre retter, der skal nydes i løbet af aftenen. Hver ret indtages i et nyt regnbuehjem.

Aftenens program er:
18.00 Forret | 20.00 Hovedret | 22.00 Dessert | 00.00 Afterparty

Udover betaling for at deltage, betaler du og din rejsemakker selv for den ret I skal lave, transporten imellem retterne, dine egne drikkevarer i løbet af aftenen (som du selv medbringer) samt de drikkevarer du måtte købe til efterfesten.

Læs mere om, hvordan Rainbow Dinner foregår her.

Udsolgt? Meld dig på ventelisten i stedet…
Hvis der ikke er flere ledige pladser til et Rainbow Dinner event, så meld dig på ventelisten. Der er altid nogle afbud i sidste øjeblik, så der er god mulighed for at komme med, hvis man står på ventelisten. Selv hvis vi ikke kan finde en plads til dig til middags-eventet, så er du garanteret en billet til efterfesten. Du kan tilmelde dig ventelisten her. Vi åbner også løbende op for flere pladser efterhånden som de bliver tilgængelige.

Læs mere om at melde sig på ventelisten her.

>> Læs alt om eventet her!

Pssst! Vidste du, at du kan få 20% rabat?

Som medlem af Pan Idræt, kan du få din helt egen rabatkode, som giver dig 20% rabat hos Rainbow Dinner. Rainbow Dinner er nemlig en del af Pan Idræts fordelsprogram, Pan Plus.

Din personlige rabatkode er gyldig i tre år og kan derefter fornyes. Rabatkoden gælder ordinære Rainbow Dinner events – ikke “Pan Idræt Special”, hvor prisen i forvejen er reduceret.

Læs mere om, hvordan du får din egen rabatkode lige her.

Få mere regnbue i din indbakke!

Hold dig opdateret...
Få nyheder og tilbud fra Rainbow Dinner - direkte i din indbakke...
Vi beder om dit samtykke inden vi tilmelder dig...

Dette website bruger cookies. Ved at bruge sitet, accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

da_DKDansk